085 047 07 40

+31 85 047 07 40

info@pressall.nl

Wie zijn wij

Wekom op de website van Reclamevoordeel. Voorheen Press-all Reclame. Sinds 1999 al het adres voor al uw reclamezaken. We zijn vooral goed in het opzetten van een geheel nieuwe huisstijl, met daaraan vast een goed reclameplan. Dus denk je erover om een bedrijf te starten en je hebt geen idee van logo of beeldmerk voor je onderneming? Of wordt het tijd voor een nieuw verfrissende blik op je bestaande logo op huisstijl? Neem dan snel contact met ons op!

Wij werken met een leuk en cretief team van ZZP-ers en aangesloten bedrijven. Stuk voor stuk gedegen vakmensen op het gebied van reclame.

In eerste instantie heb je contact met onze accountmanager en eigenaar Alex Wijnsma. Hij komt vrijblijvend en kosteloos bij je langs voor een consult. In dit consult wordt besproken wat de plannen zijn en wat Reclamevoordeek voor jou of jouw bedrijf kan betekenen. Daarna gaat de creatieve afdeling bezig met je (eerste) ontwerp. Daaruit voort kan er een logo worden ontworpen door de DPT afdeling. Zij maken in een later stadium ook alle reclame uitingen voor je. Vanaf dat moment zijn er vele mogelijkheden bij Reclamevoordeel, je moet denken aan;

- Huisstijl ontwerp in de kleuren en vorm van je logo (herkenbaarheid)

- Maken van een reclameplan voor je bedrijf

- Ontwikkelen van online en offline reclame

- Koppelen van je bedrijf aan 1 of meerdere partners op het gebied van reclame

Kijk op de pagina wat doen wij voor meer inhoudelijke informatie over deze onderwerpen.